Ostoskori on tyhjä


Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 8 päivän palautusoikeus. Ei koske poistuvia tuotteita tai tuotteita joissa pakkaus avattu, tuotetta, laitetta tai tarviketta käytetty.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 2 - 6 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli tilaajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee tilaajan ilmoittaa asiasta viipymättä hiuskauppa.com -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)hiuskauppa.com tai puhelimitse
020 769 1860  (ma-pe 9-15 )

4. Hiuskauppa.com ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy  Hiuskauppa.com
vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Hiuskauppa.com -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 2 - 6 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat / Toimitusehdot

- Alle 160 euron + alv. (198,40 eur. sis. alv.) tilauksiin lisätään 8,87 euron toimituslisä. Yli 160 euron (198,40 eur. sis. alv.) tilaukset toimitetaan ilman toimituslisää.

- Tilauksiin lisätään 2,74 eur. + alv. (3,40 eur. sis. alv.) laskutuslisä.

- Ennakkoon maksetuista tilauksissa ei laskutuslisää.

- Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

3. Maksutavat

Lasku. Yrityksille lähetyksen mukana tulee lasku jossa 14 pv. maksuaika. Hiustenpidennyksissä maksuaika 7 pv. Poikkeuksena Opiskelijat ja ne asiakkaat joilla luottotiedoissa maksuhäriö merkintä, näissä toimitus ennakkomaksuna tilisiirrolla ja kun suoritus näkyy tilillämme lähetämme tilauksen eteenpäin.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 8 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)hiuskauppa.com tai puhelimitse numeroon 020 769 1860 (ma - pe 9.00 - 15.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Posti asiakaspalautuksena osoitteeseen:
Stibio Oy 
Trontveit Finland
Melkonkatu 28 E 4 krs
00210 Helsinki

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.
  •  
  • 5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info(a)hiuskauppa.com tai soittamaan 020 769 1860

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(a)hiuskauppa.com tai soittamalla 020 769 1860. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Hiuskauppa.com pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Yhteystiedot

Stibio Oy
Trontveit Finland
Melkonkatu 28 E
00210 Helsinki

puh. 020 769 1860

sähköposti: info@hiuskauppa.com